• Yeşilyurt Mah. 50-5. Sokak No:20 Merkez/Sivas

Su Tesisat Tamir İşleri

Su Tesisat Tamir İşleri

Sıcak su tesisatı, Soğuk su tesisatı, Musluklara sıcak su çekimi, Tuvalete sıcak su çekimi, Balkona su tesisatı çekimi, Bahçeye su tesisatı çekimi, Ofise su tesisatı çekimi, İşyerine su tesisatı çekimi, Fabrikaya su tesisatı çekimi.Temiz su tesisatı montajı, Pis su tesisatı Montajı, Sıcak su Tesisatı montajı, Soğuk su tesisatı Montajı, Yağmur suyu Tesisatı Montajı, Gider Borusu döşeme, Musluk ve batarya montajı, Duş fıskiyesi montajı, Su deposu montajı, Atık su tamiri, Bina su kolektörü montajı, Bina su kolektörü tamiri.Lavabo açma, tuvalet tıkanıklıkları açma, pis su giderleri tıkanıklıkları ve sızdırma sorunlarının tespit ve tamiri, sıcak soğuk su tesisat tamir bakım onarımları, su kalorifer tesisatları, pis su hatlarını kırmadan açma, su tesisatı tadilat işleri itina ile yapılmaktadır.
 
Lavabo açma, tuvalet tıkanıklıkları açma, pis su giderleri tıkanıklıkları ve sızdırma sorunlarının tespit ve tamiri, sıcak soğuk su tesisat tamir bakım onarımları, su kalorifer tesisatları, pis su hatlarını kırmadan açma, su tesisatı tadilat işleri itina ile yapılmaktadır.
Su su kaçağı tespiti, biz Sivas Su Kaçağı Ustası olarak su kaçağı ve tesisat konusundaki mağdur vatandaşlarımıza da su kaçağı tespiti hizmeti vermekteyiz.
Bildiğiniz üzere eski binalar bulunmaktadır. Binalar eskidikçe su kaçağı tesisatı sorunları da artış göstermektedir. Bunun yanında tabiki tıkanıklıklarda vardır. Tıkanıklıkların da yüzde doksanı yanlış kullanım yüzünden olmaktadır. Ama artık bu tür sorunlarla saatlerce uğraşmaya son vermek için sizin yanınızdayız. Bu tür sorunlar ile karşılaştığınızda artık sıkılmanıza daralmanıza gerek yok çünkü Sivas Su Kaçağı Ustası yanınızda.
 
Su Su Kaçağı Tespiti, Su Su Kaçağı Bulma | Sivas Su Kaçağı Ustası
 
Su Su Kaçağı Bulma
Sivas Su Kaçağı Ustası olarak Su Su Kaçağı Tespiti hizmeti verirken son derece titizlik ile çalışmaktayız. Müşterimizi memnun etmek için işimizi en iyi şekilde yapmayı amaç edindik. Bir işi yaptığımızda hep diğerlerinden daha güzel olmak için uğraşmaktayız. Profesyonel kadromuz ve son teknoloji aletlerimiz ile kırmadan dökmeden su kaçağı tespiti yapıp işimizi en hızlı şekilde halletmekteyiz. Artık sizde en iyi Su su kaçağı tespiti yapan firmayı arıyorsanız Sivas Su Kaçağı Ustası olarak biz buradayız. Bize ulaşmak için hemen iletişim sayfasından bizi arayın ve hızlı hizmetimizden gün içerisinde yararlanın. Sizi en iyi şekilde memnun etmek için Sivas Su Kaçağı Ustası olarak biz yanınızdayız.
 
Su Termal Kamerayla Su Kaçağı
Son teknoloji cihazlar kullanılarak tespit edilen su sızıntıları kesinlikle onarım için de bizlere en doğru ve net bilgileri verdiği için de yapılan onarımlar daha garantili olmaktadır. Sizler de evinizde bazı noktalara dikkat ederek evinizde su kaçağı olup olmadığını anlayabilir ve hemen firmamız ile iletişime geçerek su kaçağı ve su sızıntısı sorununuza bir çözüm üretebilirsiniz. Öncelikli olarak tüm su musluklarını ve vanalarınızı kapalı iken hala su saatiniz dönmeye devam ediyorsa muhtemelen su tesisatınız içinde bir yerlerde yani gözle görülmeyen yerlerde bir sızıntı olabilir. Bunun yanı sıra kombiniz deki su barı sürekli olarak düşüyorsa yine bu da su sızıntısı olabileceği sinyalini vermektedir. Rutubet ve nem kokusu da yine su kaçağı ve sızıntısının gözle görülür sonuçları arasında yer almaktadır.
 
Su Robotla Su Kaçağı Bulma Bulma
Kırma işlemimiz maksimum bir fayans büyüklüğünde olacağından dolayı bu işlem oldukça kısa sürerek kaçak olan boruya ulaşılır. Su kaçağı olan bölge onayınız doğrultusunda işinde yılların deneyimine sahip, güven veren uzman tesisatçımız tarafından, tamir edilir. Başka kaçak olup olmadığı, onarılan bölgenin kontrolü kısa bir sürede yapıldıktan sonra, yine onayınız doğrultusunda bölgeye kapatıcı madde uygulanır. Talebiniz doğrultusunda fayans kırmadan tespit edilen bölgedeki fayansınız sağlam olarak çıkartılır, onarım yapıldıktan sonra tekrar eski haline rahatlıkla getirilebilir.
 
Firmamız son tesisat teknolojisini kullanarak İstanbul genelinde cihazla su kaçağı tespiti ve onarım işlerini garantili olarak yapmaktadır. 
 
Sivas Su Kaçağı Ustası olarak Su Kaçağı Tespiti, Su Kaçağı Bulma,  Su Kaçağı Onarımı, Petek Temizleme, Petek Temizliği, Tıkanıklık Açma, Lavabo Tıkanıklığı Açma, Havuz Sistemi Su Kaçağı, Vidanjör Hizmetleri vermekteyiz.
Eklenme Tarihi : 26.04.2023 Görüntülenme Sayısı : 0

Habere Ait Resimler


Hemen Ara
WhatsApp